In welke taxi's zit Taxi TV?

Wat is er speciaal aan een Taxi TV taxi?

Fifty Box Taxi TV selecteert zorgvuldig haar taxi's. De voorkeur gaat uit naar taxi's voorzien van het TX Keurmerk, een keurmerk dat toeziet op de kwaliteit van de taxi's en de chauffeurs. Daarnaast hanteert Fifty Box eigen aanvullende selectiecriteria. Met een Taxi TV taxi heeft een klant niet alleen een kwaliteitstaxi, maar ook een taxi waarin hij/zij wordt voorzien van nieuws en entertainment

De lokaties.

Fifty Box streeft er naar om zoveel mogelijk kwalitatief goede taxi's in binnen- en buitenland uit te rusten met Taxi TV. Fifty Box heeft gekozen om haar eerste taxi's uit de Randstad te selecteren. Binnen zeer korte tijd zal er via de grote steden een landelijke dekking worden gerealiseerd. Eind 2014 zullen er ongeveer 2000 taxi's zijn uitgerust met Fifty Box TaxiTV. In 2014 wordt ook de stap gemaakt naar het buitenland. Hierdoor onstaat een uitgebreid internationaal media platform uitermate geschikt voor internationale adverteerders.

Hoe sluit u aan?

Stuur een e-mail aan taxitv@fiftybox.nl met daarin uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer. Wij nemen dan contact met u op, om u van aanvullende informatie te voorzien en eventueel een afspraak te maken. U kunt ook eerst een blik werpen in één van onze pilot taxi's.
login
In welke taxi's zit Taxi TV?